Pincészetünket 1993-ban alapítottuk Sóskúton, azzal a céllal, hogy Magyarország történelmi borvidékeiről származó borait a Főváros közelségébe hozzuk. Tartós kapcsolatokat alakítottunk ki és tartunk fenn a Soproni, Szekszárdi, Mátrai, Neszmélyi és Kunsági Borvidékek termelőivel, így már a szőlő feldolgozásától részt veszünk boraink előállításában. 

Családi pincészetünk mára egy 3.000 hl-es tárolótér-kapacitású pincévé nőtte ki magát, azonban folyamatosan arra törekszünk, hogy a modern, innovatív eljárások alkalmazása mellett megőrizzük és ápoljuk a magyar borkészítési hagyományokat. Boraink többségében reduktív eljárással készülnek, hogy megőrizzék gyümölcsös jegyeiket, finom illat és aroma anyagukat, azonban sortiment-ünk tartalmaz klasszikus eljárással készített, több éven keresztül tölgyfahordóban érlelt borokat is. 

Pincészetünk egyaránt végez nagykereskedelmi és kiskereskedelmi tevékenységet. Boraink megtalálhatóak számos Budapesti és Budapest környéki borozókban, üzletekben, vendéglátóhelyen, valamint megkóstolhatók és megvásárolhatók közvetlenül pincészetünkben is palackozott kiszerelésben vagy akár egyenesen a tartályból. 

Látogasson el Ön is hozzánk és győződjön meg személyesen boraink kiváló minőségéről! 

Bibok Zoltán
borász